Over mij

Mijn naam is Ellen Broxterman. Ik woon 17 jaar samen met René en we hebben een zoontje van 8 jaar, Jamèl en hebben 4 honden. Naast het genieten van ons zoontje delen we samen de passie voor honden. Het afgelopen jaar heb ik er een passie bij en dat is het maken van bijzondere taarten. Ik volg af en toe nog workshops maar ben ook begonnen met bakken voor vrienden en kennissen. Je bent dus ook van harte welkom om foto's en verhalen/tips te delen via deze site.

donderdag 17 november 2011

Vogeltentoonstelling



Vandaag t/m zaterdag is er een vogeltentoonstelling in Oosterwolde en of ik een taart wilde maken voor de verloting. Ja hoor, heb woensdag toch vrij dus kan de hele dag lekker knutselen....dacht ik. Om 08.00 uur ging de telefoon, of ik een route wilde lopen die dinsdag was blijven staan.. MET reclame... Dus i.p.v. een stapel wat ik in mijn hoofd had een enkele soorte van "piptaart" gemaakt.
Het is ook of de duvel er mee speelt want als ik denk lekker te gaan "klussen" aan een taart, bellen er de hele dag allerlei mensen en komt er om de haverklap iemand binnen vallen voor een kop koffie of thee. Super gezellig en kan altijd maar het houdt dus wel op. Voortaan op zo'n dag toch maar de stekker eruit en de deur op slot..... ach gut....

dinsdag 1 november 2011

HELAAS...

I.v.m. de feestdagen wordt het vanaf eind november al erg druk op mijn werk en moet ik erg veel werken. Geen probleem dusver want ik vind het nog steeds erg leuk maar ik heb daardoor vanaf
25 november helaas geen tijd meer om bestellingen aan te nemen. Ik ga de tijd er tussendoor wel gebruiken om wat te oefenen op de thema taarten voor de feestdagen zodat ik daar volgend jaar wat sneller en handiger in ben.
Officieel werk ik vanaf deze week de ene week 3 dagen en de andere week 4 dagen zodat ik als de feestdagen voorbij zijn, ook weer wat meer tijd heb voor deze super leuke hobby en ik dan ook wat meer kan oefenen en weer workshops kan doen.