Over mij

Mijn naam is Ellen Broxterman. Ik woon 17 jaar samen met René en we hebben een zoontje van 8 jaar, Jamèl en hebben 4 honden. Naast het genieten van ons zoontje delen we samen de passie voor honden. Het afgelopen jaar heb ik er een passie bij en dat is het maken van bijzondere taarten. Ik volg af en toe nog workshops maar ben ook begonnen met bakken voor vrienden en kennissen. Je bent dus ook van harte welkom om foto's en verhalen/tips te delen via deze site.

zondag 9 oktober 2011

Een beetje Mega Mindy



Een week geleden kreeg ik de vraag of ik voor vandaag een Mega Mindy taart kon maken maar aangezien ik niet de juiste spullen hiervoor in huis had + te weinig tijd, heb ik in 1e instantie "nee" gezegd maar omdat het voor iemand was waar ik altijd heel fijn contact mee heb, vond ik dat héél vervelend. Dus even iemand gepolst of zij binnen 2 dagen ouwels bij mij in huis kon krijgen en dan merk je dat ALTIJD meteen betalen z'n vruchten afwerpt want zij riep meteen: natuurlijk.
Dus bij deze een snelle simpele Mega Mindy taart voor Marlijn, de kleindochter van Trijntje.

Het lint is niet eetbaar en i.p.v. vastprikken wat de meeste doen heb ik ze vastgeplakt met eetbare knopen.
Nog Van Harte Gefeliciteerd!!

maandag 3 oktober 2011

Alweer een jaar voorbij


Ik weet nog dat Donneke ruim 1,5 jaar geleden vertelde dat ze Oma ging worden maar als ze had gezegd dat ze moeder ging worden had ik het ook geloofd want ze ziet er BESLIST nog niet uit alsof ze nu alweer 1 jaar Oma is.
Gefeliciteerd !!